Manager HUB (GLS) M/V (geplaatst)

Manager HUB (GLS) M/V (geplaatst)De manager HUB vervult een zelfstandige sleutelpositie binnen GLS Netherlands. U bent eindverantwoordelijk voor het centrale sorteercentrum voor de parcels in Utrecht . U rapporteert direct aan de Manager Network Parcels & Central Services.
 

Functie inhoud

  • U bent integraal eindverantwoordelijk voor het centrale overslagpunt van GLS Netherlands, rapporteert en stuurt daarbij op o.a. financiële, operationele en personele KPI’s.           
  • U borgt de kwaliteit en continuïteit, stuurt en verbetert waar mogelijk de operationele processen.
  • U bent mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van het budget en bewaakt kostenontwikkelingen voortvloeiende uit goedgekeurde begrotingen.
  • Voor uw span of control (ca. 100 medewerkers flex en vast) ziet u toe op het personeelsbeleid en een adequate personeelsplanning waarbij u direct leiding geeft aan een team van (assistent) voormannen en transportplanner.
  • U draagt zorg voor de orde en netheid en de staat van onderhoud van het gebouw, het opleggerpark en interne transportmiddelen alsmede de inventaris en gereedschappen. Daarbij kent u de wettelijke bepalingen en de Kwaliteit, Arbo- en Milieurichtlijnen (KAM) en ziet toe op naleving hiervan.
  • U maakt deel uit van het landelijke Operationele Management Overleg (OMO) en zorgt voor een efficiënte en effectieve samenwerking met de districts- en depotmanagers voor wat betreft de centrale rol die het overslagpunt heeft.  

Functie eisen

Wij vragen:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting logistiek, bedrijfskunde of MER.
  • Een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke managementfunctie in een dynamische omgeving.  
  • Een enthousiaste ‘people’ manager met een analytische geest en een ‘can do’ mentaliteit die een uitdaging niet uit de weg gaat. 
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (in woord en geschrift). 

Wat bieden wij jou

Een uitdagende sleutelpositie binnen GLS Netherlands. In deze zelfstandige functie heeft u alle kansen en mogelijkheden om met ons de organisatie verder te ontwikkelen om daarmee het verschil te blijven maken in onze uitdagende branche. Voor deze functie is een passend pakket aan arbeidsvoorwaarden beschikbaar

Solliciteren

Sollicitaties met uitgebreide motivatie en CV kunnen per e-mail worden gestuurd aan: info@attentix.nl .
Ook kunt u uw CV downloaden via www.attentix.nl.
Voor nadere inhoudelijke informatie over deze functie kan telefonisch contact opgenomen worden met Henk Wijnbergen van Attentix.  06-29597183