Site Director / Contract Director (Geplaatst)

Site Director / Contract Director (Geplaatst)


Attentix is de werving&selectie specialist binnen de transport en logistiek branche.

Voor onze opdrachtgever Beckmann zijn wij op zoek naar een Site Director/Contract Director.
Als Site Director/Contract Director kom je bij een internationaal Logistiek Dienstverlener te werken

Algemeen De Site Manager/Contract Director is P&L verantwoordelijk voor de site (30.000 M2) en is een hands on manager die ook in staat is om op Directie niveau met de klant te communiceren, sterk is in project management en operationeel continue bezig is om een zo efficient mogelijke operatie neer te zetten. Het bereft een nieuw op te zetten site waar uiteindelijk ca 250 FTE's werkzaam zullen zijn.

De Site Manager is operationeel en financieel verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces voor de site.

Functie inhoud

Je geeft direct leiding aan een Management Team, bestaande uit: Customer Service, Operations Management, Human Resources, Finance, Business Support en Operational Excellence. 

In de aansturing ben je gestructureerd, doelgericht en vind je de balans tussen de belangen van de medewerkers, het bedrijf en de klant. Hierbij heb je een specifieke focus op het klantcontact, continuous improvement en de cultuur binnen de site! Gedreven door passie voor mensen en logistiek en de wil om te excelleren ga je steeds op zoek naar het ultieme resultaat! In deze rol rapporteer je aan de Sr. Director Operations.

Je bent verantwoordelijk voor het:

*Vormen van het huidige sitebeleid conform contractueel overeengekomen afspraken, met als doel het behalen van gestelde KPI’s.

*Aansturen van de dagelijkse operatie, van zowel Warehouse als Office (Analyseren, interpreteren van cijfers met betrekking tot omzet, servicegraad, doorloopsnelheid, bezettingsgraad etc.)

*Stimuleren van de ontwikkeling van medewerkers, gericht op capaciteiten, ambities en excellerend / innovatief gedrag. Signaleren van / acteren op afwijkingen ten aanzien van het productiviteits- of kwaliteitsniveau.

*Relatiebeheer, onderhouden van klantcontact, bijsturen van het proces en voeren van QBR- overleg met de klant. Pro-actief initiëren van verbeterings- en projectvoorstellen ter verhoging van de productiviteit en het indienen van beleidsadviezen op site niveau.

Functie eisen

Kwalificaties: Met een behoorlijke dosis aan ervaring in managementrollen, haal je uitdaging uit het vormen van een gehele logistieke operatie. In deze dynamische omgeving weet jij je prima staande te houden en staat het motiveren en coachen van de medewerkers van je site centraal.

Kennis en ervaring: HBO / WO werk- en denkniveau bij voorkeur richting logistiek. Minimaal 3 jaar ervaring als Site Manager bij een logistiek dienstverlener. Ervaring met E commerce / Fashion is een pre.Kennis van Finance, Human Resources en Operational Excellence- activiteiten. Goede onderhandelings- en commerciële vaardigheden. Beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift. *Zeer vaardig in het gebruik van MS Office en kennis van warehousemanagement systemen.

Wat bieden wij jou

Wat bieden wij: Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambities (doorgroeimogelijkheden); Een marktconform salaris. Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Een snel groeiend en continu innoverend bedrijf. *Een informele en transparante cultuur in een dynamische omgeving.

Heb je interesse in deze uitdagende baan neem dan contact met Henk Wijnbergen van Attentix op:

Attentix
Recruitment Logistiek
Werving en Selectie 
info@attentix.nl
06-29597183

Solliciteren

Mail je CV naar info@attentix.nl tav Dhr H C Wijnbergen of bel voor meer info
☎️ 06-29597183