Logistics Engineer (Geplaatst)

Logistics Engineer (Geplaatst)

N
Sandvik is een internationale industriële groep met geavanceerde toonaangevende producten in verschillende gebieden - gereedschappen voor het snijden van metaal, apparatuur en gereedschappen voor de mijnbouw en de bouwsector, roestvrij materialen, speciale legeringen, metalen en keramische weerstand materialen evenals processystemen . In 2015 had de groep ongeveer 46.000 medewerkers en vertegenwoordiging in 150 landen, met een jaarlijkse omzet van ongeveer 91.000 miljoen SEK.
 
Santrade is het Europees Distributie Centrum van Sandvik en gevestigd in Schiedam. Ongeveer 200 medewerkers dragen zorgen dagelijks voor de verwerking van meer dan 25.000 orderlijnen per dag.
 

Functie inhoud


Binnen de afdeling Warehouse werk je aan een grote diversiteit van operationele vraagstukken en signaleer je proactief verbetermogelijkheden. Je verzamelt de benodigde data, maakt calculaties en analyses en zet deze om in concrete voorstellen. Je voert (deel)projecten uit en ondersteunt de Warehouse Operations Managers bij grotere projecten. Dit geheel met de nodige begeleiding en coaching. Daarnaast ondersteun je leidinggevenden in het magazijn bij de verdere ontwikkelen van Lean-management door data verwerking, -analyse en het maken van Kaizens. In deze functie rapporteer je aan de Warehouse Operations Manager.
 

 
 

Functie eisen

Jouw opleiding is een afgeronde opleiding HBO Logistiek met mininmaal 2 jaar ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met warehousing, ondersteunende processen en (IT-)systemen. Je weet van aanpakken, bent leergierig, analytisch sterk, kan zelfstandig projecten uitvoeren en werkt graag projectmatig. Ervaring met project management is een pré. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift zijn een must, beheersing van MS Office en kennis van queries/databases zijn een pré.

Wat bieden wij jou

Mooie uitdaging in internationale omgeving voor een periode van 1 jaar met uitzicht op vaste aanstelling

Solliciteren

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Attentix Dhr. Henk Wijnbergen Tel 06-29597183
 
Sollicitatie kunnen per email naar:info@attentix.nl