Nils Janssen sluit zich aan bij Attentix als Business Partner

Nils Janssen sluit zich aan bij Attentix als Business Partner

Attentix-business-partner-recruitment-logistiek

 Attentix en Nils Janssen zijn een samenwerking aangegaan en Nils is Business partner geworden bij Attentix.
 
Nils brengt ruim 25 jaar ervaring met zich mee op het gebied van Logistiek en Supply Chain vanuit verschillende rollen binnen diverse industrieën zoals Pharma, Healthcare, Chemie, Automotive, FMCG, Logistieke Dienstverlening en E-commerce logistiek. Expertise gebieden zijn o.a. : logistiek & supply chain management, site & operations management, warehouse management, 3PL/4PL/Control Tower, logistics engineering, solution design, continuous improvement, operational excellence, supply chain planning (demand, supply, inventory, S&OP, IBP)
 
Deze ervaring is een absolute meerwaarde om Attentix verder te laten groeien. 
 
Nils is bereikbaar:
E-mail:  nils.janssen@attentix.nl 
Mobiel +31 6 51801959
 
Over Attentix:
Attentix is dé recruitment specialist in Logistiek, Transport en Supply Chain gerelateerde functies vanaf middelmanagement en hoger. Bij Attentix zijn we oprecht geïnteresseerd in de ambities van organisaties en in de drijfveren van de door ons geselecteerde kandidaten.
 
Met behulp van onze moderne search-technologieën, uitgebreide database van professionals, een groot actief netwerk en een gedegen selectiemethode zijn wij in staat de juiste professionals te werven en selecteren.
Attentix gaat altijd voor de perfecte match, een match die klopt! Onze aanpak is persoonlijk, gedreven en betrouwbaar en binnen enkele weken na opdracht presenteren wij de opdrachtgever een shortlist van hooggekwalificeerde kandidaten.
 
 
 
 

Terug naar het nieuws overzicht