*Head of Inbound & Internal Logistics (NIEUW) (Regio Breda)

*Head of Inbound & Internal Logistics (NIEUW) (Regio Breda)
Attentix, de recruitment specialist voor de logistiek en transport branche is voor onze opdrachtgevers (Verlader) op zoek naar een Head of Inbound Logistics.

Functie inhoudAls Head of Inbound & Internal Logistics ben je, met je team, verantwoordelijk voor het correct laten verlopen van de inkomende & interne logistiek. Hierbij zorg je ervoor dat zowel de fysieke stromen naar de fabriek toe als die vanuit de fabriek naar de diverse warehouses soepel verlopen. Je geeft direct leiding aan 4 personen conform de mangementstijl van de organisatie (o.a. beoordelings- en functieoneringsgesprekken, verzuimbeleid, deskundigheidsbevordering etc). 

Wat ga je doen?
In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte dagelijkse goederenverwerking. Samen met je team realiseer je doelstellingen aangaande kwaliteit, kwantiteit, klanttevredenheid, kosten en veiligheid. Je levert optimale dienstverlening aan interne en externe klanten. Tevens zorg je ervoor dat de operationele inkoop op de juiste manier geregeld is en draai jij je hand niet om voor het opstellen van verschillende warehouse-analyses.

Als coachende leidinggevende vervul je een voorbeeldrol. Je past je manier van leidinggeven aan de situatie aan. Je bent pro-actief en positief ingesteld en dat straal je uit naar het team. Het warehouse is een dynamische omgeving, jij bent daarin de constante factor. Je hebt oog voor het continue verbeteren van onze processen en doet voorstellen op dit vlak. Door je positieve energie en natuurlijk overwicht, creëer je draagvlak voor veranderingen en verbeteringen.

Voor deze functie is het belangrijk dat je kan luisteren, vragen stellen, argumenteren en overtuigen. Je bent stressbestendig en (positief) kritisch ten opzichte van jezelf, de processen en de organisatie.

Je taken bestaan uit:
•    Het aansturen van de medewerkers van de afdeling, waarbij je actief kijkt hoe het beste uit de mensen gehaald kan worden. 
•    Maken van analyses aangaande (logistieke) processen die voor verbetering vatbaar zijn.
•    Opstellen van budgetten voor het warehouse en de gestelde budgetten bewaken
•    Dagdagelijks contact onderhouden met diverse afdelingsmanagers en 3PL’s om afwijkingen te bespreken en/of problemen aan te pakken. 

Functie eisen

Wat breng jij mee?
Een afgeronde HBO-opleiding richting logistiek aangevuld met enkele jaren werkervaring in de logistiek als leidinggevende. Een enthousiaste sterke persoonlijkheid met de nodige flexibiliteit en een tomeloze inzet met kennis van MS Office, databases en SAP. 
Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent, overzicht kunt houden (helicopterview) maar ook een proactieve teamplayer bent die het beste uit alles en iedereen wil en kan halen.

Wat bieden wij jou

Wij bieden: 
Een leuke en uitdagende leidinggevende functie, bij een vooruitstrevende  organisatie waar ondernemerschap zeer wordt gewaardeerd er ruimte is voor ontwikkeling van je talent inclusief een marktconform salaris.

Solliciteren

Stuur je CV naar: Info@attentix.nl
Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd bellen:
☎️ 06-29597183