Attentix nu ook voor COOLBLUE aan de slag

Attentix nu ook voor COOLBLUE aan de slag

Attentix nu ook voor COOLBLUE aan de slag

Voor onze opdrachtgever Coolblue zijn we op zoek naar Teamleider Bezorgt voor locatie Tilburg en Amsterdam.

Wat ga je doen?

Je geeft leiding aan een team bijrijders en A team bezorgers. Jouw teamfunctioneert optimaal onder jouw leiding. De medewerkers weten wat er van hen wordt verwacht om aan de Coolblue standaarden te voldoen.

Je bepaalt samen met jouw Depotbaas de teamdoelstellingen rondom NPS, geld verdienen en blije medewerkers.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor jouw Bezorgers en de Depotbaas bij vragen en problemen.

Je bezorgers krijgen van jouw de begeleiding en coaching on the job die nodig is voor hen om zichzelf elke dag te verbeteren.

Je draagt zorg voor de optimale bezetting van jouw team; de juiste samenstelling op het gebied van o.a. ervaring, specifieke kwaliteiten en leeftijd.

Je bent eindverantwoordelijk voor een succesvol inwerktraject van nieuwe bezorgers. A team Bezorgers weten van jou wat er hierin van hen verwacht wordt.

Je zorgt voor een optimale samenwerking en werksfeer binnen jouw team en de afdeling. Je bent het sprekende voorbeeld voor alle bezorgers als het gaat om de Coolblue-cultuur, werkprocedures en regels.

Samen met de Medewerkersplanner optimaliseer jij de inzet van de bezorgers.

Je neemt taken van de Depotbaas en collega Teamleiders over waar nodig.

Daarnaast zorg je er voor dat aan het einde van de shift alle bezorgingen geleverd zijn en onze klanten verwonderd zijn volgens ons standaard bezorg- en installatieproces. Je hebt een actieve bijdrage in het optimaliseren daarvan.

In samen werking met de preventie adviseur en owner depots zie je toe op een opgeruimde schone en veilige werkomgeving zowel binnen als buiten. Het wagenpark is in orde en je zorgt ervoor dat de procedures worden nageleefd.

Je zorgt ervoor dat het operationele bezorgproces elke dag een beetje beter wordt. Om goed te weten wat er speelt werk je iedere maand mee in het bezorgproces.

Heb je vragen of interesse neem dan contact op met Henk Wijnbergen van Attentix, ja kan henk bereiken onder nr 06-29597183

Terug naar het nieuws overzicht